Fotbollskväll med chips och coca cola=

Precis varit på möte med fotbollslaget och nu blir det fotbollskväll, Kroatien-Sverige. Mitt snacks ser lite annorlunda ut än förut måste jag säga! :) Lite gurka och morot på pinne! (så att det såg lite mer ut.) Ha en fortsatt trevlig kväll, Kram Madeleine!

Idag är det jag som är kocken!

Glad tjej!

Göteborg

Nu är det dags för även mig att åka till Göteborg. Jag kommer vara där över helgen med min familj för att se på Göteborg Horse Show, det ska bli riktigt mysigt. Och självklart så ska jag försöka hålla mig uppdaterad så gott som de går. Nu ska jag ordna lite frukost och packa klart! Ha en bra dag, Kram Madeleine

Planering och Mål -Mars

5 dagar kvar till en ny månad och jag skriver ner nya mål och nya planeringar. Jag funderar starkt på att satsa mer på löpningen. Perfekt väder att träna ute i nu till våren. Men det svåraste hindret för mig när det gäller löpningen är mitt psyke. Jag har alltid tyckt det varit psykist jobbigt när man ska ut och springa. Men nu ska jag rycka upp mig och göra något åt saken. Nu är det bara att börja tagga inför dom nya målen och göra det bästa jag kan för att uppnå dom. Puss & Kram Madeleine!
Mina mål för Mars:
*Komma igång med löpningen.
*Satsa mer på att bygga upp triceps. Dips,dörrdrag,triangelarmhävningar.
*Fortsätta med styrketräningen. Höja ribban.
*Plugga på mer om kost.
*Vinna över mig själv genom att kunna avstå från att ta den sista lilla onödiga biten av mat jag egentligen inte behöver.
*Prioritera bättre mellan skola och träning.

Morgongym

God Morgon alla söta!

Nu sitter jag här ny duschad och fräsch efter ett härligt morgonpass på hotellets gym(som var väldigt litet men hade det nödvändigaste) i och försig så var jag inte speciellt sugen på att träna när klockan ringde 06,45 men jag tog på mig tränings kläderna och palrade mig iväg till gymmet.

På gymmet började jag med 20 min crosstrainer sedan blev det fällkniven, leg extensions, lat pulldowns, incline press och leg curls.
Jag kan säga att mina ben var rätt döda efter 10x3 leg curls, haha.

Nu ska jag gå ner och äta hotellfrukost, bästa som finns ju!
Kram Moa

Mål

Att ha mål tycker jag är väldigt viktigt, man kan både ha stora och små mål. Huvudsaken är att man strävar efter att uppnå målen. Och lyckan man får efter att ha uppnått ett mål kan man leva på länge.

Mina mål för 2012:

*Springa ett lopp på 1 mil

*Kunna göra en chin

* Vara så fit att jag vågar träna i bara sportbh och shorts

*Alltid köra 110% när jag tränar

Så det var mina mål och jag ska göra allt för att uppnå dem!

Kram Moa

Dagens inspiration!

Lunch!

Precis nyduschad efter styrke träning hemma, Skööönt! Musik på full volym sen kör man
allt. Ett riktigt lyckat pass! Körde plankan, sit-ups, armhävningar, utfallsteg, tåhäv
och en övning som jag måste ta reda namnet på. Då tränar man sidan av magen, eller
s.k kärlekshandtagen.
.
.
Nu har jag gjort en lätt lunch med omellet,ruccola och vita bönor.
Mums! Är inte så hungrig nu precis efter träning, så vi kör på en lite större middag senare
istället. Jag har gjort en Fransk omellet Som innehåller 2 ägg, salt,peppar och lite vatten!
Gott och väldigt snabbt gjort. Nu ska jag ut och gå i det fina vädret! Kram Madeleine.

Presentation-Madeleine

Ett mer personligt inlägg så ni får lite koll på vem jag är! 
Mitt namn är Madeleine, Jag bor i en liten stad utanför Uppsala med min familj. Här jag även har mitt Fotbollslag, Wattholma IF. Jag har spelat fotboll i hela mitt liv, och det är något jag kommer fortsätta med. Det är verkligen något jag brinner för. Att verkligen kriga på matcherna är något jag älskar! Och självklart gäller det annan träning också! Jag vill bli, ska bli fit, Allmänt vältränad och hälsosam. En ny livsstil skulle jag kunna kalla det. Jag har inget specifikt mål. Jag kan nog själv avgöra när jag är jusst fit,allmänt vältränad och hälsosam. Dock har jag ju delmål! Flera stycken. Några av dom är att springa Vårruset, tjejmilen i stockholm i september. Och sen börjar man ju fundera på tjejmilen i New York också, hur häftigt skulle inte de vara? Det här året ska jag hålla mitt nyårslöfte, Och nu på riktigt. Jag ska inte göra det för någon annan, bara kämpa för mig själv. Jag själv är min största konkurrent. Det är så värt att kämpa för. Alla älskar resultatet av hård träning! Så, jag hoppas ni fick en liten större blick på vem jag är och minna mål med nuvarande år.
 
Här har ni en bild på mig! Ursäkta för dålig kvalite.

Puss ock Kram / Madeleine

God Morgon!

God Morgon!
Hoppas ni har sovit gott, det har iallafall jag.
Nu ska jag snart packa bilen och dra ner till Göteborg, där stannar jag tills på söndag. Och jag hoppas på dagar fyllda med shopping och Göteborg horse show. Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt, jag kan nog lova 2 inlägg/dag.

Här kommer dagens frukost som bestod av havregrynsgröt med blåbär och kanel, enkelt men gott!

Presentation-Moa

Hej på er!
Här får ni en liten presentation av mig

Mitt namn är Moa och jag bor utanför Uppsala med min familj. Jag är för det mesta en glad och envis tjej som vill vara bäst i allt jag gör, även om jag vet att man inte kan vara bäst på allt. Jag har under hela mitt liv ridit och tävlat i hoppning men nu har jag bestämt mig för att sluta då jag känner att det finns så mycket annat jag vill göra. Så nu består mina dagar mest av vänner,plugg och TRÄNING. Träning är något jag verkligen brinner för helst skulle jag vilja träna hela dagarna men pga av skolan så funkar inte det riktigt. För det mesta tränar jag på gym men jag tränar även en hel del hemma.

Jag tycker också väldigt mycket om att laga mat, roligast är att experimentera med egna recpet för att göra det så nyttigt och Gott som möjligt. Då och då kommer jag lägga ut lite recept både mina egna och andra som jag testat.

Nu vet ni iallafall lite mer om mig!

Kram Moa


här får ni en härlig sommarbild på mig

Välkomna

Välkomna till våran nya blogg!

Här kommer vi dagligen uppdatera med inlägg om träning, kost, tankar och mycket mer.
Anlegningarna till att vi startade denna blogg är att vi vill dela med oss av vår träning och med hjälp av egna erfarenheter tipsa och peppa er som läser.

Det här blev ett kort inlägg men senare kommer några inlägg med info, mål mm.

Puss och Kram

Moa & Madeleine

RSS 2.0